Име ВЕЦ: МВЕЦ Каменица 
 Титуляр: КК Хидро ООД 
 Воден обект: р.Каменица 
 Поречие: Места 
 Населено място: с.Брезница 
 Вец - община: Гоце Делчев 
 Вец - населено място (в близост): с.Брезница 
 Мощност (KW) по БД: 1200 
 Кота водохващане (м): 1200 
 Координати водохващане (decimal): 41.711638,23.604027 
 Мин. водно количество след водохващането (л/сек): 30.000 л/сек 
 Наличие на рибен проход: f 
 Тип на рибен проход:  

 Прикачени файлове:
file namesize (bytes)last modifiedMIME type
total 0 files


Page last modified on 17.10.2017 21:24